Stranger things

Stranger things

Tenhle blog plánuju už sakra dlouho a dokopala sem se k němu až teď, ale to nikomu nevadí.
Řeknu to jednoduše...Miluju ten seriál, viděla sem ho 3x a nedělá mi problem na něj kouknout znovu (což se stane na 100%, protože na to pomalu nutim koukat svoje nejlepší kamarády) a když se mě někdo zeptá, na jakej seriál má někdo kouknout, tak je ST na prvním místě. Neříká se tomu posedlost?...Jo, myslim, že jo. ST jsem jako serál strašně dlouho odkládala a ani nevim proč (dej si facku, mé minulé já). Po dlouhém odkládání sem to zapnula a dala sem prvních pět dílů první série za den... BUM a je to tady (a k tomu Stranger things nebyly tak populární, jako byly za pár měsíců).Teď na to kouká docela dost lidí a moje kamarádka rozumí, proč si tak moc chci pořídit barevný světýlka.

Co miluju? 

Nevypíšu vám tu celej seriál, nebojte. Ono je to pro mě strašně složité na popis, ale 80´s sou život. Jen si vyzkoušejte představit ST bez toho všeho, bez heren, vysílaček, outfitů...To nejde! Bez nadpřirozena by to taky nebylo ono...oni ty demogorgoni docela dávaj hrůzu, ale když to vezmu tak ze všech stran, jsou to moje oblíbený zvířata (Lol, smutenej život fandom girl). Miluju na to, že mi to připomíná trochu S. Kinga. SPIOLER (nebo ne tak úplně, ale asi to pochpí hlavně lidi, co dokoukali ST) nemam nejoblíbenější scénu, protože ono si nejde vybrat. Ale abych dalal svojí nejoblíbenější díl, tak je to na 100% poslední díl, druhé série. Je naplněnej emocema až po jeho okraj. Kdybych měla vytáhnout "top scény" tak je to rozhovor El s Hopperem, říkání vzpomínek Willovi a samozřejmě Snow Ball (kdo by ho nemiloval).

Co nemusim?spoiler

Jednoznačně 7.díl druhý série...Boha jeho, čekam co se bude dít a oni mi tam hodí El s její "sestrou". Asi by mi nevadilo, kdyby byl ten díl dřív, ale už u konce série prostě ne, ne, ne. A když už sem v tom, tak by to chtělo víc prostoru pro Willa, přijde to jenom mě nebo i vám, že je ho tam docela málo?

Konečný verdikt

Co říct...Děte na to kouknout. Hned. Teď. Nemůže tochybět ve vašem "seznamu seriálů" a pokud ste milovníky Kinga, 80´s, nadpřirozena a neviděli ste to, tak co teda děláte se svym životem!?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Největší showman

Mléko a med

Kniha Madison Winslentová: Svět v planetě