Největší showman

Největší showman (2017)

Režie: Michael Gracey
Scénář: Jenny Bicks, Bill Condon
Hrají: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Michelle Williams, Zac Efron, Zendaya,...
Druh: Muzikál / Drama / Romantický / Životopisný
Počet procent na ČSFD: 82%

Do tohodle filmu se mi vůbec nechtělo, protože se o něm mluvilo všude, písničky hráli kdekoli a příběh byl vychvalován do nebes mým okolím a potom mám (logicky) vysoká očekávání. Tohle se mi tolikrát vymstilo a tenhle film toho nebyl vyjímkou. Byl opravdu hodně dobrý, ale... já čeklala víc. Nemůžu říct, že jsem si ten film neužila, užila jsem si ho na 100%, písničky si budu pouštět ještě hoodně dlouho, ale stejně mi tam pár věcí vadilo. Před tím než mě budou chtít oddaní fanoušci tohoto filmu zavrhnout, nechte mě to vysvětlit. 
Tentokrát bych začala negativně:
Hlavní postava P.T. -od půlky filmu, kde mu"sláva stoupla do hlavy" mi byl docela nepříjemnej. Beru mělo to asi tak být, ale já ho půlku filmu opravdu nemohla vystát.
Zac Efron-já ho prostě nemam ráda (ale zpívá nad moje očekávání. Plusové body Zacu).
Děj-na mě byl docela jedonoduchý, zápletka byla nemastná neslaná, budu se opakovat...čekala sem víc. Možná bych film udělala delší a tenhle bod by tu vůbec nebyl.
Teď ti to du vyžehlit pozitivy:
Písničky-jakože OMG. Chytlavost, text, rytmus to vše bylo boží. Nějaký z nich (př: this is me) mi přišly motivující, aby si lidi stáli za tim, jaký jsou, že jsou jedinečný.
Akrobacie-opět se ve mně probouzí duch oddané tanečnice, to co tam předváděli bylo neuvěřitelný.
Cirkusové postavy-osplovení "zrůdy" nebo "podivíni"mi příjdou odporný, takže proto takovej divnej název jako "cirkusové postavy". Každý z nich měl určitě to své kouzlo, uměl něco jiného a lišil se od ostatních. Za mě super.
Lettie-Nebo-li vusatá žena. A ano předběhla i Zendayu, protože Lettie byla skvěla, sice nebyla něják výraznou postavou, ale když se projevila, tak to za to stálo. Jako úžasný bonus považuju její hlas, dokonalost!
Zlomové body-joo zase se brečela, nu.

Sem nakonec ráda, že sem film viděla. Stálo to za to, ale určitě to nebude film, který si budu pouštět často. Jednou za čas možná. Ale to se netýká písniček, ty už mi jedou na smyčce tak půl hodiny
a ještě dlouho pojedou.

Dávám 8🌟/10🌟

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=AXCTMGYUg9A

THIS IS ME: https://www.youtube.com/watch?v=UV9BmH0tuH4




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mléko a med

Kniha Madison Winslentová: Svět v planetě